Съвместна благотворителна инициатива на БЧК, Национален алианс за работа с доброволци и Обществения посредник на Община Пловдив.

0
1593

Съвместна благотворителна инициатива на БЧК, Национален алианс за работа с доброволци и Обществения посредник на Община Пловдив

14.04.2016 г.

Във връзка с националната кампания „Великден за всеки” – Дари празник за баба и дядо под патронажа на Омбудсмана на Република България – Мая Манолова се проведе съвместна благотворителна инициатива на Български червен кръст (БЧК), Национален алианс за работа с доброволци (НАРД) и Обществения посредник на Община Пловдив Борислав Стаматов в сградата на Общински съвет – Пловдив на ул. „Авксентий Велешки” 20.

0На сесия на Общински съвет – Пловдив Общественият посредник представи на общинските съветници кампанията и призова да се включат в нея, като дарят средства в поставените кутии пред заседателната зала на Общински съвет – Пловдив.
В кампанията се включиха Кметът на гр. Пловдив – г-н Иван Тотев, председателят на Общински съвет – Пловдив – г-жа Савина Петкова и общинските съветници, като за два часа в кутиите бяха събрани 441 лв.
Комисия в състав: Борислав Стаматов, Обществен посредник, Милена Амова – експерт НАРД и Мария Георгиева – специалист БЧК – Пловдив преброи и описа сумата, която с приемо-предавателен протокол се внесе в касата на БЧК – Пловдив. Средствата бъдат преведени по набирателната сметка на кампанията.

12